ABT Stucadoors Bedrijf verifed-icon

Mijn klant is mijn koning!

ABT Stucadoors Bedrijf is de oprichtende partner van FindExpert

 

Wilt u kwaliteit stark netjes schoon werk? Dan bent u op het goede adres!

Na 13 jaar ervaring hebben we onze bedrijf geopend.
We werken alleen met echte vakmannen.
We werken bijna door heel Nederland.referenties is altijd belangrijk.

Na dat we klaar zijn met ons opdracht willen we graag ons referenties op werkspot zien, al is het negatief maak niet uit.

https://www.werkspot.nl/profiel/abt-stucadoorsbedrijf-1

Ik wil dat mijn klanten lezen hoe wij strak en netjes werken.
Na dat we klaar zijn met de opdracht, laten we ook alles netjes achter.

Onze werkzaamheden bestaan uit:
*Stucen van binnen wanden en plafond
*stuken van buitengevel
*spachtelputz
*sausen
*sierpleister
*schilderen van binnen en buiten
*tegelen

Volg ons: Facebook | Instagram | LinkedIn

Vul het formulier in om een offerte te krijgen: 

Gelabeld als: ,

36 reacties

 1. TOP!!

  Bekir en zijn mannen hebben prachtig werk afgeleverd. Mooi strak en enorm vriendelijk. Zelfs een stuk gevel aan de kant van de buren dat niet perse gedaan hoefde te worden wilde Bekir toch netjes maken want dan was hij pas echt tevreden. Ik raad ABT dan ook echt aan! Bedankt mannen, wij zijn meer dan tevreden!

 2. 55 m2 stucwerk aanbrengen op bestaande tegels

  Zoals afgesproken binnen het budget en op tijd, meteen begonnen.

  Afspraak was om alleen de wanden te doen. Inmiddels ook mijn plafonds als nieuw. Bekir en zijn mannen zijn zeer professioneel.
  Ze hebben eerst een proefstuk gemaakt en gekeken of het stucwerk bleef zitten. Na overleg besloten eerst het oude verf en gipswerk te verwijderen. In 1 dag circa 70 m2 plafond opnieuw gestuct!

  Daarbij ook alle gaten opgevuld en reparaties uitgevoerd.

  Bedankt Bekir. Ook voor je flexibiliteit!

 3. 3 x 1,5

  Bekir had zelf geen tijd, maar een hele vriendelijke plaatstvervanger heeft het stuc werk bij ons gedaan. We zijn er heel blij mee, het zier er netjes uit. Hij werkt erg netjes en snel. Zeker een aanrader.

 4. glad stucen woonkamer 65m2

  Bekir en zijn collega hebben uitstekend werk verricht.
  maandag even kijken en woensdag gelijk aan de slag.
  ze zouden er 2 dagen over doen om onze wanden in woonkamer en hal spiegelglad te stucen maar zijn gewoon een uurtje langer doorgegaan om het in 1 dag te doen.
  voor een volgende stuc klus zou ik hem zeker weer nemen.

 5. Badkamerwanden en badombouw stucen

  Bekir is zeer flexibel, werkt snel en gebruikt hoogwaardige materialen. Onze badkamer is nu prachtig gestuct in een halve dag. Onze volgende stucklus laten we zeker weer door Bekir uitvoeren!

 6. Stucen 40m2 halletje + 2 trapgaten

  We zijn ontzettend blij met het werk dat ABT heeft uitgevoerd bij ons. Na plaatsen van klus diezelfde middag nog kwam Bekir langs om even een kijkje te nemen naar wat gedaan moest worden. Binnen een paar dagen kon hij gelijk aan de slag en in een paar uur tijd hebben ze met zn tweeën alle muren super mooi strak gemaakt. Echt een prachtig eindresultaat!
  Erg goed werk, nette afwerking en vriendelijke mensen!

 7. muren repareren en plafond stucen

  Bekir heeft bij ons een plafond gestuced en een aantal muren waar plinten verwijderd waren gerepareerd. Daarnaast heeft hij ongevraagd een paar kleine reparaties uitgevoerd. Dit is professioneel en met zeer weinig overlast voor ons gebeurd. Overall oordeel uitstekende service en 1ste klas stucwerk voor een prima prijs.

 8. Stuk van een wand stucen

  Gisteren is Bekir bij ons geweest om een klein stuk te stucen. Keurig werk geleverd! Daarbij is Bekir een vriendelijke man die duidelijk verteld wat hij doet. Heeft alles netjes achtergelaten. Kortom, zeer aan te raden en voor een volgende klus vragen wij hem weer.

  Arnoud en Arlinde, De Meern

 9. 150m2 spachtelputz nieuwbouwwoning Woerden

  Bekir heeft geweldig werk afgeleverd met zijn mannen. Er werd vanaf dag 1 keihard gewerkt – te beginnen met het afplakken van het hele huis – met genoeg man om alles op tijd af te krijgen (en onze planning was strak!). Elke dag werd al het werk op kwaliteit nagelopen door Bekir en er werd doorgewerkt tot het perfect was. En dat werd het! Iedere keer als er een vakman over de vloer kwam (plaasters van keuken / badkamer / plinten) werd het strakke stuc en schilderwerk als bijzonder goed opgemerkt. Ook de buren met andere stucadoors waren erg onder de indruk van de kwaliteit en snelheid waarmee Bekir te werk ging.

  De opdracht die wij op Werkspot zetten als 150m2 spachtelputz hebben we op het laatste moment veranderd in ruim 300m2 stucwerk, met daarbij verfwerk voor twee trappen, 80m plinten, betonverf op een vloer etc. Bekir deed nergens moeilijk over: hij zorgde dat het geregeld werd. En alles voor een hele nette prijs.

  ABT Stucadoorsbedrijf verdient daarom ook op elk gebied een 10 wat ons betreft! Daar willen we dan nog aan toevoegen dat het erg prettig en positief werken was met het hele team.

  Bijgevoegd enkele foto’s ter indicatie van het super strakke en prachtige resultaat.

 10. Gang opnieuw stucen

  Prijs/kwaliteit 11, mag dat ook?

  Om 07:30 stond ABT volgens afspraak voor de deur. Daarna heeft hij onze gang omgetoverd naar iets, ver boven ons verwachtingspatroon. In de middag werden we gebeld door “de baas” of alles naar wens was. Waar vind je nog dit soort bedrijven: hint…..ABT Stucadoorsbedrijf.

  Deze mensen komen zeker in aanmerking, mocht ik ooit nog eens iets te stucen hebben. Wij zijn meer dan tevreden en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Top!

  Inmiddels hebben we Bekir gevraagd het trapgat opnieuw te stucen, de gang te verven en de trap klaar te maken, zodat deze opnieuw gelegd kan worden. Ook dit werk is tot in de puntjes goed verzorgd. We hebben meer gekregen, dan we voor gevraagd hadden, want Bekir heeft ook nog even de gang, die we zelf hadden geschilderd, meegenomen met de rest van het schilderwerk.

  Wat is het allemaal mooi geworden. Meer dan top!

Beoordeel en schrijf een recensie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.

Sponsor

Sponsor

Poortland 32
Amsterdam 1046 BD NH NL
De weg vragen
Mon-Sat 07.30-17.00