Mb Stucadoorsbedrijf

MB Stukadoorsbedrijf is gevestigd in Amsterdam. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij dagelijks bezig om de wensen van onze klanten, over de afbouw van hun of woning of bedrijfspand, te verwezenlijken. Kenmerkend aan MB Stukadoorsbedrijf is de schone manier van werken. Een schone werkplek is uitermate belangrijk om efficiënt te werken en zo het werk snel schoon af te kunnen leveren.

Onze ervaren stukadoors doen zowel binnen als buiten stucwerk. Denk hierbij aan het stuken van muren, plafonds, herstel met of zonder gebruik te maken van gipsplaten en renovatiewerk aan muren en buitengevels. Ook schilderwerk valt onder onze werkzaamheden.

Stucwerk, sierpleisterwerk of schilderen zorgt ervoor dat uw muren en plafond glad worden. Ook ruwe of ongelijke ondergronden als gemetselde muren kunnen onze stukadoors door stucwerk recht maken. Stuken lijkt makkelijk, maar het is nauwkeurig vakwerk. Een professionele stukadoor zorgt ervoor dat uw stucwerk op alle plaatsen strak is en dat uw wanden en plafond kaarsrecht zijn afgewerkt.

Het is volledig aan u te wensen voor welke afwerking u kiest. Of u nou ronde hoeken wil hebben of rechte hoeken. De stukadoor kan verschillende technieken gebruiken voor deze verschillende afwerkingen.

Stuken is meer dan alleen vorm geven. Wij houden ook rekening met de technische aspecten van het stuken. Denk hierbij aan de gewenste mate van geluidsisolatie, brandwerendheid en vochtregulatie. MB Stukadoorsbedrijf kan u, in deze zee van wensen en mogelijkheden, van passend advies voorzien en voert de werkzaamheden vakkundig voor u uit.

MB Stukadoorsbedrijf betekent “puntjes op de i zetten”. Onze vakkundige stukadoors hebben passie voor het vak en gaan graag de uitdaging aan.

Dagelijks werken wij aan diverse projecten, veelal voor particulieren maar ook voor aannemers en verenigingen van eigenaren, bij u in de regio.

Wilt u goed afgewerkte wanden en plafonds? Kies dan voor een ervaren stukadoor van MB Stukadoorsbedrijf.

Gelabeld als: , , , , ,

Beoordeel en schrijf een recensie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.

Sponsor

Sponsor

Amsterdam 1064 ZR NH NL
De weg vragen