Regenboog Klussenbedrijf verifed-icon

Bent u op zoek naar een Stukadoor en/of Schilder? Voor een grote of kleine klus?

Aanpak

Of wilt u uw huis opknappen/restylen? En ziet u op tegen al het geregel en gedoe? Laat ons dit van u overnemen.
Uiteraard verzorgen wij de stukadoors-, schilder-, en afbouwwerkzaamheden zelf.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor :
– Stukadoorswerkzaamheden waaronder: glad pleisterwerk op plafond en wanden, spachtelputz, spackspuitwerk, Italiaanse glanspleisters, beton-look en kaleien.
– Buitengevel-isolatie en Buitengevel-stucwerk
– Schilderwerken binnen en buiten

Garantie

Wij hebben samenwerking met ervaren betrouwbare bedrijven die o.a. het timmerwerk, elektra en loodgieterswerk perfect kunnen uitvoeren.
Voordeel voor u: slechts 1 persoon waar u afspraken mee hoeft te maken en alle werkzaamheden lopen vloeiend in elkaar over.

Gelabeld als: , ,

5 reacties

 1. Stucadoorwerk

  Wij hebben een zeer goede ervaring met klussenbedrijf de Regenboog. Zij hebben alle wanden in ons appartement sausklaar gestuuct. Verschillende ondergronden zijn erg mooi en glad gedaan. De Regenboog kon snel beginnen en was erg vriendelijk en flexibel. Er kwam onverwacht extra werk bij en ook dit kon zonder problemen uitgevoerd worden. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en er werden duidelijke prijsafspraken gemaakt waar niet van afgeweken is. Wij bevelen de Regenboog van harte aan!

 2. Stucadoors werk

  Na een dramatische ervaring met de vorige stukadoor en mijn eerste slechte ervaring via Werkspot (ik zal uit respect geen namen noemen, maar hij verdient een dikke 1) scheen bij de Klussenbedrijf de Regenboog (eigenlijk) alleen maar de zon. Wat een vakmannen en een toewijding. Ze gingen voor de extra mile zonder dat ik daar om vroeg. Absolute top klasse.
  Alles ziet er nu wél mooi en strak uit. Bedankt met grote hoofdletters !!!

 3. Stucadoor, Schilder

  Binnen 1 weekend een volledig huis gestuct. Tien dagen later alles gesausd. Prachtige afwerking. De jongens waren enorm flexibel inzetbaar en ze hebben hard gewerkt. Ze hebben overduidelijk verstand van zaken. Zeer tevreden!

 4. Super !

  Ik raad het zeker iedereen aan. Ze werken snel, schoon en professioneel. Kwaliteit bedrijf.

 5. Stucadoorswerkzaamheden

  het enige bedrijf dat ik zou aanraden. Als u kwaliteit en schoon vakmanschap wilt, kunt u contact opnemen met dit bedrijf.

Beoordeel en schrijf een recensie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, other.

Sponsor

Sponsor

Orteliusstraat 158
Amsterdam 1056 EK NH NL
De weg vragen